Dodaci:

Ovde su eksterni blogovi, odnosno sajtovi. Oni zajedno s ovim čine jedinstvo mojih aktivnosti na putu življenja i stvaranja Artopije.

Vama koji ste tu preko kompa ovaj dodatak deluje kao grafički pleonazam, jer se pojavljuje i u gornjem meniju iznad headera, i dole na četiri banera ispod slidera. Svima ostalima, koji dolazite preko mobilnog telefona, ovo je jedini način da pristupite tim sajtovima. Hvala na razumevanju 🙂


  1. Edukacija Artopija je sajt koji sadrži informacije o mojim pedagoškim aktivnostima iz oblasti psihologije, filosofije, Teatra igre – Artopija teatra i projektnog rada, za sada sa decom, iako mi je u planu da pokrenem i radionice za odrasle, roditelje, kao i za praktičare koji rade s decom.

2. Karate za decu je sajt koji promoviše moju karate školu. Kao i sa Edukacijom Artopijom, ciljevi za budućnost su mi da držim časove karatea i za odrasle, kao i da obrazujem buduće učitelje karatea kako da pristupe svom pozivu prema principima artopijskog pedagoga i da školu karatea pretvore u školu života.

3. Maštarije za decu je blog koji sadrži moje priče, pesme i dramske tekstove koje sam pisao i pišem za decu.

4. O ljubavi uglavnom je blog koji sadrži moje priče i pesme koji su iz opusa za starije.